Hestevisdom holder kursus i Straightness Training – 29. + 30. april 2023

Kursus, Straightness Training, Træn din hest bedre, Undervisning

Straightness Training kursus med Hestevisdom

Næste Straightness Training kursus på Dyrehavehus, i Hillerød, bliver d. 29. + 30. april 2023. Her kan du lære at optimere dit partnerskab med din hest. Du lærer også hvordan du styrker og smidiggøre din hest. Vi skal både snakke teori og øve det på banen lige bagefter. Kom og vær med og optimer din hesteforståelse.

Hvad lærer du på kurset?

Uanset om Straightness Training er nyt for dig eller om du har arbejdet med det i flere år, så vil det glæde mig at se dig til dette kursus. Det er altid skønt at mødes med ligesindede og nørde med teori, hesteforståelse og udvikling af hesten balance ved brug af ST-øvelserne.

Straightness Training (ST) er for heste, hvad pilates er for os mennesker. Du kommer til at lære hvordan du hjælper din hest til at blive stærk, mobil, smidig og balanceret i sin krop, og som bonus af dette vil du udvikle er endnu bedre partnerskab med din hest. Derfor vil du opleve at din hest er gladere og mere motiveret til at arbejde sammen med dig, fordi de opnår mere selvtillid og forståelse af hvad træningen går ud på.

ST vil være en hjælp for heste og ryttere på alle niveauer uanset hvilken ridediciplin du ellers dyrker.

På dette kursus får du mulighed for at se undervisning og træning af heste i alle de træningstyper som ST består af. Hvis du er ny ift. ST så anbefaler vi at du starter i Groundwork.

1. Groundwork
2. Longeing
3. Work in hand
4. Riding
5. Liberty

I løbet af undervisningen vil morgenens teoriundervisning blive implementeret og brugt i praksis ift. de udfordringer som vi oplever hos de enkelte heste.

Det får du med hjem: Når du har deltaget i dette weekendkursus, vil du have opnået så meget forståelse af de grundlæggende principper og øvelser i ST, at du vil være i stande til at arbejde videre med teorien og øvelserne hjemme hos dig selv.

Kursus med overnatning

Der vil på dette kursus være mulighed for overnatning for både heste og ryttere. Så selv om du bor i den anden ende af Danmark, kan du deltage, og få en hyggelig lærerig weekend i selskab med ligesindede.

Du er meget velkommen til at deltage både med hest eller som tilskuer, selv om du ikke har brug for overnatning.

Vi planlægger at spise sammen lørdag aften og derefter hygge omkring bålet. Kurset kommer til at foregå udendørs og gennemføres uanset vejret.

Tilmelding

Priser for deltagelse på dette weekendkursus i Straightness Training

Deltagelse med Hest: 3400kr

Tilskuerpladser: 1150kr

Tilmelding og det praktisk længere nede på denne side!

NB! Kurset gennemføres uanset vejret.

Læs mere om Straightness Training her eller hør hvad tidligere deltagere har sagt om at være med:

Kulsviervej 26
3400 Hillerød

29. + 30. april 2023
kl. 9-17 (L) & 9-16.30 (S)

Hanne Friberg +45 4095 6419
Dyrehavehus +45 2042 0080

Tilmeld dig kursus 29. + 30. april 2023

Jeg vil gerne

12 + 13 =

Det praktisk: 
Der er plads til maksimalt 6 deltagere med hest og 12 tilskuere. Tilmeldinger foregår efter “først til mølle” princippet, ved betaling af et depositum på 1700kr for deltagelse med hest.
Ved tilmelding som tilskuer overføres den fulde betaling på 1150kr.
Alle tilmeldinger er først gyldig når du har modtaget en bekræftelse på e-mail. Skulle kurset blive overbooket, returneres dit depositum naturligvis.

Ved deltagelse med hest får du:
Til dig: Du får ene-undervisning, 2x30min om lørdagen + 1×45 min om søndagen. Teoriundervisning både lørdag og søndag morgen, tilskuerplads ved undervisningen/træningen med de andre deltagende heste, samt opsamling med mulighed for QA hver eftermiddag.

Forplejning: Stort morgenbord, lækker frokost, te/kaffe, forfriskninger, frugt, salt og sødt. Charlotte og Preben på Dyrehavehus er kendt for at tage sig godt af deres gæste 😉.
Til din hest: Fold (hhv hopper og vallakker) med godt græs og automatisk vanding, samt wrap, og musli. Har din hest behov for enefold eller boks så kontakt Preben på mobil 2042 0080

Der er max 6 pladser for deltagelse med hest.

Ved deltagelse som tilskuer får du: 

Teoriundervisning både lørdag og søndag morgen, tilskuerplads ved undervisningen/træningen med de deltagende heste, samt opsamling med mulighed for QA hver eftermiddag. Det er super lærerigt at observere andre få undervisning.
Forplejning: Stort morgenbord, lækker frokost, te/kaffe, forfriskninger, frugt, salt og sødt. Charlotte og Preben på Dyrehavehus er kendt for at tage sig godt af deres gæsterne 😉

Ekstra tilvalg:
1. Middag, lørdag aften, pris: 300kr
2. Overnatning fra lørdag til søndag, pris: 300kr
Dyrehavehus tilbyder et førsteklasses ophold til dig og din hest, så du kan fokusere på at være på kursus!
Opholdet er inklusiv fuld forplejning. I godt vejr foregår bespisningerne på den store terrasse. Ved dårligt vejr spises der indenfor på gården. Al forplejning er lækker, sund og nærende.

Hvis du ønsker at deltage i middagen, kan du se frem til en herlig oplevelse med flere slags grillkød, forskellige lækre salater og spændende tilbehør samt drikkevarer. Dyrehavehus får altid gode anmeldelser af deres service. Hvis vejret kalder på det, arrangeres et stort bålfad med åben ild til hygge om aftenen ved staldområdet.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så er du altid velkommen til at kontakte mig; enten via nedenstående kontaktformular eller på telefon 4095 6419.

Skriv til hestevisdom

Kontakt mig hvis du vil vide mere om kurserne, kunne tænke dig at få undervisning og blive en bedre træner for din hest, eller noget helt tredje!

Du er altid velkommen til at skrive.

5 + 6 =