Eneundervisning i Pilates for din hest

Vil du have eneundervisning af Hestevisdom?

Har du lyst til at lære hvordan du træner din hest til at blive stærk, smidig og glad i mange år fremover?

Min undervisning indeholder 15 min teori plus en træningslektion a 45 min
Pris: 650kr + kørsel (1,50kr pr. km.)

Jeg kører på hele Sjælland, og kommer gerne rundt i resten af Danmark og holder kursus.
Jeg undervisning i både Groundwork, Longering, Work in Hand, Ridning eller Liberty.

Min undervisning er baseret på principperne fra Straightness Training, dertil jeg har tilføjet div. andre principper som giver mening i forhold til at opnå et positiv samarbejde med din hest.

“Jeg bruger en række grundlæggende øvelser og en solid hesteforståelse, til at skabe en glad, sund, smidig og stærk hest.”

Hestevisdom min mission web

Hvad lærer du af min undervisning?

Jeg kalder min træningsform for Pilates for din hest.

Pilates har de fleste en fornemmelse af hvad er, og Straightness Træning er Pilates for din hest. Jeg sørger for at du får teorien bag de øvelser vi laver og en grundig hesteforståelse som kan understøtte dig i udviklingen af din hests balance. Ved hjælp af en solid forståelse af de grundlæggende øvelser, kan du gøre din hest sund, stærk, smidig og glad.

“Min træningsform er for heste, hvad pilates er for os mennesker.”

Når du lærer hvordan du hjælper din hest til at blive stærk, mobil, smidig og balanceret i sin krop, vil du som bonus af dette udvikle er endnu bedre partnerskab med din hest. Derfor vil du opleve at din hest er gladere og mere motiveret til at arbejde sammen med dig, fordi de opnår mere selvtillid og forståelse af hvad træningen går ud på.

“Jeg ønsker at lære dig at fiske, ikke bare give dig en fisk.”

Pilates for din hest, vil være en hjælp for heste og ryttere på alle niveauer uanset hvilken ridediciplin du ellers dyrker.

Copy of 1 1 Instagram Post 6

Mit mål med min undervisning er at du selv bliver en dygtig personlig træner for din hest.

Jeg underviser både i:
1. Groundwork
2. Longeing
3. Work in hand
4. Riding
5. Liberty

I løbet af en undervisningslektion indgår der altid teoriundervisning. Det giver hesten en velfortjent pause og det giver dig en mulighed for at få en grundig gennemgang af principperne for en sund træning samme med din hest.

Det får du ud af min undervisning: En grundig forståelse af de grundlæggende principper og øvelser, så du vil være i stande til at arbejde videre med øvelserne selv, og derved på daglig basis styrke og smidiggøre din hest.
Jeg ønsker at lære dig at fiske, ikke bare give dig en fisk.

Udtalelse fra elev om Hestevisdom

Venteliste

Vil du have undervisning i Pilates for din Hest eller Straightness Training, så du kan lære hvordan du træner din hest sund, stærk, smidig og glad?  

Jeg kommer gerne ud til dig og underviser når jeg får en ledig tid hvor dit behov kan passes ind i min ugeplan.

Send mig en besked om hvor i landet du er og hvornår på ugen det passer dig bedst at vi mødes, så kontakter jeg dig så vi kan finde en løsning.

5 + 5 =