Om Hestevisdom

Hanne og Bucefalo i ridehallen

Min træningmetode bygger på de tanker,  holdninger og øvelser som jeg har lært at bruge i løbet af min uddannelse til Straigthness Training-instruktør
Dertil kommer års erfaring med at håndtere heste med fokus på hestens bittesmå signaler. De små signaler er hestens sprog, som vi skal lære at forstå for at forbedre vores kommunikation med dem. Mit arbejde med en hest starter altid i Groundwork. Sidenhen arbejder jeg også med hesten i Longering, Work in Hand, Ridning og Liberty.

Fokus i mit arbejde med heste er på at skabe et samarbejde baseret på gensidig glæde og respekt, samt understøtte rytterens og hestens sundhed, styrke og smidighed. Målet er et sundt samarbejde og en sund hest, som gør det muligt for dig at opnå bedre resultater med din hest i lige den ride-disciplin du holder mest af.

Som en del af min uddannelse til Striaghtness Training Instruktør, har jeg bl.a. læst alle de store tykke bøger som de gamle Grandmasters skrev for mange hundrede år siden. Jeg har også læs en masse spændende bøger om ‘selvmastery’. Kort fortalt handler Selfmastery om at kunne se opjektivt på de ting som sker omkring dig og indeni dig selv. Om at evne at respondere og ikke bare reagere.

Herunder kan du skrive til mig hvis du har noget på hjertet, vil spørge om noget eller bare sende mig en kommentar omkring hjemmesiden. Alt er velkomment.

Copy of 1 1 Instagram Post 11

Kontakt mig og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og din hest.

Telefon

+45 4095 6419

E-mail

hanne@hestevisdom.dk

Copy of 1 1 Instagram Post 17