Straightness Training Kurser & undervisning

Her kan du følge med i de kurser og den undervisning jeg udbyder i Straightness Training. Jeg kommer rundt i hele Danmark og også gerne hos jer. Kunne I tænke jer at lægge faciliteter til, så skriv til mig via kontaktformularen nederst på denne side.

Kommende kurser

Straightness Training kursus 11-12. juni ’22

Straightness Training kursus 11-12. juni ’22

Hillerød – Sæt kryds i kalenderen d. 11. og 12. juni 2022. Det er på Dyrehavehus, et super skønt sted lige uden for Hillerød, hvor Charlotte og Preben byder velkommen med lækker fuld forplejning i dejlige omgivelser.

læs mere

Hvad siger tidligere kursister?

Jeg er altid interesseret i at høre hvad kursister og elever siger om min undervisning og bruger det til at forbedre mig selv og blive endnu bedre. Her er lidt feedback fra Christian, der var på kursus i marts 2022. 

Hvis du vil med på næste kursus, så se ovenfor hvornår det afholdes. Er du interesseret i at jeg kommer ud og underviser eller holder kursus der hvor du er, så skriv til mig ved hjælp af kontaktformularen nederst på denne side. 

Venteliste

Vil du have undervisning i Straightness Training, så du kan lære hvordan du træner din hest sund, stærk, smidig og glad?  Jeg kommer gerne ud til dig og underviser når jeg får en ledig tid hvor dit behov kan passes ind i min ugeplan.

Send mig en besked om hvor i landet du er og hvornår på ugen det passer dig bedst at vi mødes, så kontakter jeg dig så vi kan finde en løsning.

13 + 15 =

Skriv til hestevisdom

Kontakt mig hvis du vil vide mere om kurserne, kunne tænke dig at få undervisning og blive en bedre træner for din hest, eller noget helt tredje!

Du er altid velkommen til at skrive.

7 + 7 =