Har du nogenside stillet dig selv, følgende spørgsmål:
Hvordan kan jeg gøre livet endnu bedre for min hest?
Hvordan kan jeg bedst muligt hjælpe min hest til at blive stærkere og sundere?
Hvad kan jeg for at opnå en bedre kommunikation med min hest?

Straightness Training (ST) er vejen

For så er Straightness Training (ST) den vej du skal følge med din hest. ST gør for din hest hvad pilates gør for dig!
Med ST lærer du at se og genkende den naturlige asymmetri som din hest har og hvordan du hjælper din hest med at bearbejde denne asymmetri gennem en række naturligt sammenhængende øvelser. Derudover lærer du også en masse om hvordan du forstår og forbedre din hests mentale balance, samt hvordan du hjælper din hest til at udvikle sig til en glad og villig deltager i jeres træning.

ST udvikler din hest både fysisk og mentalt.

Vil du vide mere, have undervisning, eller har du spørgsmål så brug formularen herunder eller ring til mig på mobil 40956419.

👩‍💼GET COACHED

📈GET BETTER
🎯GET RESULTS